Archief Beoordelingen - Inventas

Beoordelingen

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 9

    “Goede cursus, heldere uitleg. De cursus had een goed niveau, duidelijke en heldere uitleg en een goede snelheid.
    Als mogelijk verbeterpunt zou ik aandragen de eerste les wat sneller door de stof te gaan (evt wat huiswerk), zodat meer voorwerpen zoals in de 3e (of 4e) behandeld zouden kunnen worden.”

    28-11-2018 Wim, Eindhoven

  • Cursus Rekenen voor constructeurs – beoordeling: 9

    “De theorie werd door de trainer enthousiast overgebracht en er was een goede balans tussen theorie, praktijk voorbeelden en oefeningen! Een beetje droge humor af en toe, dat mag ik wel.”

    25-6-2020  Rob – Eindhoven

  • Training Vorm- en plaatstoleranties en MBD – beoordeling: 10

    “Een hele fijne samenwerking gehad met Jos. De stof werd helder uitgelegd (inclusief praktijkvoorbeelden) en de oefeningen waren leerzaam.”

    20-7-2020  Rajeev – Krimpen aan de Lek

  • Training Statica en sterkteleer – beoordeling: 8

    “Erg nuttige cursus. Heel anders dan wat ik er van verwacht had, veel geleerd en een hoop nieuwe inzichten gekregen. Duidelijke uitleg en fijn contact !!”

    26-8-2020  Marien Schild – Engineer – Hardinxveld Giessendam

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 9

    “Zeer fijne cursus in een kleine groep. Erg veel ruimte voor vragen en Jos neemt buiten en contacturen om ook de tijd voor begeleiding. De stof wordt helder met praktische voorbeelden uitgelegd. Daarnaast was er zelfs tijd om uitgebreid een eigen probleem met de groep door te nemen. Deze cursus is zeker aan te raden voor anderen.”

    28-11-2018  Marc van Vught – Berco Truck Components

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 8

    “Duidelijke uitleg. Praktijkvoorbeelden. Opgaven maken, maakt het duidelijk. Alles behandeld. Kleine groep. Goede begeleiding. Iets meer uitleg in hand out over waarom/wanneer iets wordt toegepast (bv MMP of LMP) maakt zoeken later makkelijker. Hand out ook digitaal aanreiken.”

    30-11-2018  Gerrit van Eersel – Berco Truck Components

  • Training Statica en Sterkteleer – beoordeling: 8

    “De training heeft aan de verwachtingen voldaan en is goed in mijn werk toe te passen. Persoonlijke aandacht was zeer goed. De locatie was uitstekend. Verzorging ook perfect. Deze cursus is zeker aan te bevelen.”

    03-12-2018  Bert Drent – De Haan Special Equipment

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 9

    “Jos geeft heel duidelijk les en heeft veel geduld als je het niet in een keer snapt. Hij gebruikt allerlei atributen om het begrijpelijker te maken. En er zit af en toe ook wat humor in om het extra leuk te houden.”

    26-02-2019  Sanne Wolf – Settels Savenije Precision Parts

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 9

    “Jos heeft het voor mij goed uitgelegd met duidelijk les materiaal en voorbeelden. Het fijnste vond ik dat hij rustig les gaf op een mooi tempo. Bij deze bedankt voor deze cursus.”

    26-02-2019  Robert Jansen – Settels Savenije Precision Parts

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 8

    “Trainer kwam over als een man die de stof zelf zeer goed beheerst. Uitleg was duidelijk, zeker wanneer op het whiteboard getekend. Misschien in het vervolg wat assertiever zijn met het doornemen van vragen, door mensen aan te wijzen om de vraag te beantwoorden.”

    26-02-2019  Tijmen Spoor – Settels Savenije Precision Parts

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 8

    “Duidelijke uitleg met voorbeelden uit praktijk.ook inbreng van eigen tekeningen mogelijk. goed en overzichtelijk lesmateriaal, snelheid werd goed aangepast aan deelnemers, zeker als opfris cursus na 20 jaar een aanrader. (in de loop der jaren is er echt wel een en ander veranderd)”

    05-03-2019 Bram van der Linden – Settels Savenije Precision Parts

  • Training Vorm- en plaatstoleranties – beoordeling: 9

    “Hele leerzame avonden gehad. Met een fijne man die alles duidelijk heeft uitgelegd. Veel geleerd en ook veel. Gelachen. Raad het ook zeker andere collega’s en bedrijven aan. Dank je wel.”

    13-03-2019 Michael van de Ven – Settels Savenije Precision Parts

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 9

    “Duidelijke uitleg met voorbeelden uit praktijk. Ook eigen inbreng werd gestimuleerd. Goed en overzichtelijk lesmateriaal, De snelheid werd goed aangepast aan de wensen en het tempo van de deelnemers, zeker een aanrader.”

    26-02-2020  Jos van Dijk – Mechanical Engineer

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 8

    “De cursus heeft me nieuwe handvatten en inzichten geboden die me instaat stellen om nu en in de toekomst betere ontwerpen te produceren. Jos is kundig en heeft een prettige manier van overbrengen van kennis. Ik acht de kans groot dat ik nog meer cursussen van Inventas ga volgen als deze van de zelfde kwaliteit zijn.”

    04-03-2020  Foeke Schaap – Denta Engineering

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 8

    “Bij de cursus “constructieprincipes’ veel geleerd over verschillende invalshoeken voor het construeren op systeemniveau. Er was veel ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek en dat kwam de toepasbaarheid ten goede.”

    16-03-2020  Jurre – Denta Engineering

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 8

    “Duidelijke cursus met veel voorbeelden en uitleg waarbij de theorie gelijk verder toegelicht wordt. Handige tips om je toch met andere ogen naar een ontwerp te kijken. Er is genoeg ruimte om ook met eigen voorbeelden te komen om het geleerde gelijk in praktijk te brengen.”

    16-03-2020  Arjan Slaper – Denta Engineering

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 9

    “Het was een leuke, leerzame en interactieve training met veel praktijkvoorbeelden. Goed en doordacht lesmateriaal. Het tempo was fijn, werd regelmatig door de trainer gecheckt. Deze training is absoluut een aanrader.”

    16-03-2020  Ir. Peter Manders – System architect

  • Training Statica en sterkteleer – beoordeling: 9

    “Uitstekende cursus. De theorie werd door de trainer enthousiast overgebracht en er was een goede balans tussen theorie, praktijk voorbeelden en oefeningen! Een beetje droge humor af en toe, dat mag ik wel.”

    25-06-2020  Rob Manders – Mechanical Engineer

  • Training Constructieprincipes voor de fijnmechanica – beoordeling: 9

    “Training: Constructie Principes. Goede training. Onderwerpen worden goed behandeld, ook met praktijkvoorbeelden zodat je ook daadwerkelijk kan zien hoe het werkt. Cursus materiaal is prima in orde inclusief opdrachten. Hartelijk dank voor de training.”

    03-07-2020  Boris Storms – Sioux

  • Cursus Technische tekening lezen – beoordeling: 9

    “Goed tempo, ook al is het voor iedereen anders, je kan goed in je eigen tempo doorwerken. Goede update van mijn kennis. Overzichtelijk, goede uitleg. 4 uur training is wel lang achter elkaar.”

    29-04-2021  Bram Vosters – Mechanical Engineer

  • Training Rekenen voor constructeurs – beoordeling: 9

    “Goede update van mijn kennis gehad, duidelijk uitgelegd, goede trainer, persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Voldoende oefeningen gehad om weer vaardigheid te krijgen. Ook de locatie was goed en prima te bereiken.”

    29-04-2021  Charles Poncin – Constructeur

  • Training Rekenen voor constructeurs – beoordeling: 8

    “Het was een hele interessante en leerzame cursus. Het niveau van de leerstof is goed en is gelijk toepasbaar. De trainer legt alles goed uit en heeft veel oog voor de verschillende niveaus van de studenten. De locatie in Utrecht is heel makkelijk te bereiken en is goed verzorgd.”

    29-04-2021  Wilco Dekker – Constructeur

  • Cursus Technische tekening lezen – beoordeling: 10

    “Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en besproken. Ook de leraar Jos is een rustige en duidelijke man die alle tijd neemt per individu. Alle punten waar we mee te maken kregen in de praktijk werd uitvoerig besproken en ook de les erop herhaald (samengevat)”

    06-05-2021  Marcel Verbaal – Quality inspector KMWE

  • Cursus Technische tekening lezen – beoordeling: 10

    “Voor mijn functie als kwalteitsinspecteur is het belangrijk om goed te kunnen tekeninglezen. Een belangrijk deel was voor mij gesneden koek vanwege mijn ervaringen als cnc-programmeur in het verleden.
    Deze cursus heeft mij op een nog hoger niveau geholpen. De lessen waren ook heel duidelijk en goed gegeven door de trainer.”

    07-05-2021  Hans de Leest – Kwaliteitsinspecteur controle – KMWE

  • Cursus Statica en Sterkteleer – beoordeling: 9

    “In deze cursus veel gerekend aan cases uit de praktijk. Heldere uitleg van de theorie afgewisseld met sprekende praktijkvoorbeelden. Hierdoor ben ik in staat aan onze eigen constructies te rekenen.”

    13-05-2021  Ir. Peter Manders – System Architect

Contact en advies

Heb je nog vragen over onze trainingen? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Wij helpen je graag met een studieadviesgesprek.

T: 040 – 303 46 94

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30