COVID-19 protocol

COVID-19 protocol

Tijdens de laatste persconferentie kondigde de overheid de nieuwe maatregelen aan. Goed om te weten dat de maatregelen géén gevolgen hebben voor het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ in de Techniek. Het blijft uitermate belangrijk om je aan de basismaatregelen te houden, zoals de 1,5 meter afstand.
Voor de duidelijkheid hieronder in het kort de veiligheids- en hygiëne maatregelen voor de komende weken.

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen vanuit het RIVM stellen ook eisen aan de verzorging van elke Inventas cursus. Daarom heeft Inventas aan de protocollen en de bijbehorende aanpassingen gewerkt. Dit betekent onder andere dat Inventas de 1,5 meter-richtlijn volgt en haar trainingsruimtes daarop heeft aangepast. De veiligheid van jou als cursist of bezoeker staat tijdens elke cursus voorop.

Niemand aanwezig
 
Wanneer afmelden in verband met COVID-19 protocol

  • Kom niet naar de training als je: last hebt van neusverkoudheid, hoesten, of koorts of hiervan herstellend bent. Ons advies is bij koorts onder de wol te gaan en goed te rusten tot je volledig hersteld bent.

Binnenkomen en weer gaan

  • Je kunt via de voordeur van het pand naar binnen en wordt daar ontvangen. Neem een kop koffie/thee en neem de 1,5 m in acht.
  • Wacht rustig op elkaar bij aankomst en vertrek, zodat iedereen de tijd heeft om, met voldoende afstand, zijn/haar plek te kiezen.
  • Neem bij gesprekken in de ontvangsthal de 1,5 meter in acht.

Hygiëne

  • Het CO2 gehalte in de trainingsruimte wordt gemonitord en er is goede ventilatie.
  • Je eigen tafel en stoel zijn schoon bij aanvang van de training. Houd deze zoveel mogelijk schoon gedurende de training.

We danken je hartelijk voor je begrip en medewerking bij deze tijdelijke maatregelen en wensen je een fijne training.

Zie hier een overzicht van het huidige trainingsaanbod.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN logo