COVID-19 protocol

Veilig trainen in het kader van COVID-19

Bij Inventas trainen we groepen tot maximaal 10 personen, inclusief de deelnemers die online deelnemen.
De richtlijnen vanuit het RIVM stellen eisen aan de verzorging van elke training.
De veiligheid van jou als cursist of bezoeker staat voorop tijdens elke training en opleiding die we verzorgen.
Inventas Trainingen houdt zich aan de RIVM-richtlijnen rondom COVID-19

Per 25 september mogen op eigen locaties, in-company, business centra en publieke ruimtes trainingen zonder 1,5 meter afstand plaatsvinden. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Wanneer de training plaatsvindt in de accommodatie van de klant, op de vloer of in een vergaderruimte geldt het enige punt van aandacht: de trainer vergewist zich voorafgaand aan de training of de accommodatie volstaat en de training binnen dit ‘Protocol-Veilig-Trainen’ kan plaatsvinden.

Kortom:
• We houden ons aan het ‘Protocol-veilig-trainen”. De Nederlandse Orde van Beroepstrainers -Nobtra- heeft in overleg met het ministerie een compacte- en werkbare versie gemaakt van het protocol veilig trainen.
• In-company-trainingen: Cursussen en opleidingen die door het bedrijf zelf worden aangeboden voor de werknemers kunnen daarom doorgang vinden waarbij men zich houdt aan de basisregels, bij klachten kan men online vanuit huis interactief de training bijwonen.
• Cursussen en opleidingen die door Inventas worden aangeboden voor individuele inschrijvingen kunnen eveneens gewoon doorgang vinden waarbij wij ons houden aan de basisregels tegen corona.

Wanneer afmelden in verband met COVID-19 protocol

  • Kom niet naar de training als je: last hebt van neusverkoudheid, hoesten, of koorts of hiervan herstellend bent. Ons advies is bij koorts onder de wol te gaan en goed te rusten tot je volledig hersteld bent.

Binnenkomen en weer gaan

  • Je kunt via de voordeur van het pand naar binnen en wordt daar ontvangen. Neem gezellig een kop koffie/thee.
  • Wacht rustig op elkaar bij aankomst en vertrek, zodat iedereen de tijd heeft om, met voldoende afstand, zijn/haar plek te kiezen.

Hygiëne

  • Het CO2 gehalte in de trainingsruimte wordt gemonitord en er is goede ventilatie.
  • Je eigen tafel en stoel zijn schoon bij aanvang van de training. Houd deze zoveel mogelijk schoon gedurende de training.

We danken je hartelijk voor je begrip en medewerking bij deze tijdelijke maatregelen en wensen je een fijne training.

Zie hier een overzicht van het huidige trainingsaanbod.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur