In Company training

Waarom een in-company training

Naast de trainingen met individuele inschrijving is het mogelijk een maatwerktraining bij u in het bedrijf te volgen. De kern van onze maatwerktrajecten is het ontwikkelen van mensen binnen een organisatie. Hierdoor kunnen organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd en wordt bijgedragen aan het toekomstbestendig maken van de organisatie.

Hoe doen we dat
Dat doen we door unieke leerinterventies te ontwerpen en uit te voeren, die aansluiten op de specifieke ontwikkelbehoeften van de organisatie. Daarmee worden de mensen en de organisatie verder gebracht.

 • We maken van onze in-company training graag een maatwerk training, toegespitst op uw bedrijf en product(assortiment).
 • Er kan gemakkelijker informatie over uw product worden gebruikt tijdens de training. Desgewenst kan een NDA worden overeengekomen, zodat de trainer van uw eigen praktijkvoorbeelden en tekeningen gebruik kan maken, vooraf en tijdens de training, met alle discretie van dien.
 • De deelnemers zijn collega’s, kennen elkaar en leren in een voor hen vertrouwde omgeving. Dit bevordert de kennisopname, actieve deelname en daarmee het resultaat.
 • In-company trajecten leveren een interessant prijsvoordeel op. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 •  
  Hoog rendement
  Een in-company maatwerk training levert significant meer effect dan een standaard of-the-shelf cursus. Dit doen we door voorafgaand aan de training alle deelnemers een grondige intake aan te bieden. Zodoende kunnen we de training custom-made maken. Onze klanten waarderen onze trainingen dan ook met een hoog cijfer. We horen vaak van opdrachtgevers en oud-cursisten dat ze veel geleerd hebben, geïnspireerd zijn door de cursus en zelfverzekerder zijn geworden dankzij de nieuwe kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan. Daar gaan we volledig voor.

  Het resultaat
  Tijdens en na afloop van elke training evalueren we het tempo en de voortgang. Een maatwerk training wordt altijd toegespitst op je bedrijf en product(assortiment). Daardoor sluiten theorie en oefeningen beter aan bij de dagelijkse praktijk van medewerkers, begrijpen zij de informatie sneller en beklijft de stof uiteindelijk beter. Dat is de reden dat een maatwerk training meer nut heeft en meer oplevert.

  Mogelijkheden
  Vaak worden onze maatwerk trainingen in-company aangeboden. In-company trajecten leveren een interessant prijsvoordeel op. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Team Inventas – Meesters in Mechanica

  Contact en advies

  Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

  040 – 303 46 94
  Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

  NEN_logo-kleur