Maatwerk trainingen

Inventas maatwerk trainingen

De rode draad voor elke training staat grotendeels vast. Maar elke training is weer anders, kent andere leerdoelen en andere voorbeelden. Bijna al onze trainingen worden op maat per organisatie samengesteld. Het samenstellen van een uitdagende cursus voor alle deelnemers is ons streven. Zo kunnen elementen uit andere cursussen worden ingevoegd om een training op maat te krijgen. Informeer hier naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Hoog rendement
Een maatwerk training levert significant meer effect dan een standaard of-the-shelf cursus. Dit doen we door voorafgaand aan de training alle deelnemers een grondige schriftelijke intake aan te bieden. Zodoende kunnen we de training custom-made maken. Onze klanten waarderen onze trainingen dan ook met een hoog cijfer. We horen vaak van opdrachtgevers en oud-cursisten dat ze veel geleerd hebben, geïnspireerd zijn door de cursus en zelfverzekerder zijn geworden dankzij de nieuwe kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan.

Inhoud
Al onze trainingen zijn voorzien van een degelijke theoretische basis en bevatten standaard veel actieve oefeningen en cases, toegespitst op de eigen dagelijkse praktijk van de constructeur.

Van al onze trainingen voor technici kunnen wij een maatwerk variant maken. Dat varieert van Methodisch Ontwerpen tot Reken voor Constructeurs en van Tekening Lezen tot Statica en Sterkteleer. Dit is het volledige assortiment van onze mogelijke maatwerk trainingen

Het resultaat
Tijdens en na afloop van elke training evalueren we het tempo en de voortgang. Een maatwerk training wordt altijd toegespitst op je bedrijf en product(assortiment). Daardoor sluiten theorie en oefeningen beter aan bij de dagelijkse praktijk van medewerkers, begrijpen zij de informatie sneller en beklijft de stof uiteindelijk beter. Dat is de reden dat een maatwerk training meer nut heeft en meer oplevert.

Mogelijkheden
Vaak worden onze maatwerk trainingen in-company aangeboden. In-company trajecten leveren een interessant prijsvoordeel op. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Team Inventas – Meesters in Mechanica

 

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur