Blended learning • Inventas • Training voor Technici
8.9 / 1600 beoordelingen

Blended learning

Blended learning

…combineert persoonlijke en online trainingsmethoden om een effectieve en boeiende leerervaring te creëren. Hier zijn enkele voordelen:

Maatwerk: Blended learning stelt ons in staat om een aangepast leerpad samen te stellen door verschillende leermethodes te combineren. Dit maakt het mogelijk om beter aan te sluiten bij de behoeften en voorkeuren van individuele leerlingen en docenten.
Meer kennisbehoud: Door afwisseling van verschillende leervormen, zoals groepslessen en e-learning, kunnen cursisten informatie beter onthouden en begrijpen. De variatie zorgt voor een diepere verwerking van de lesstof en de oefeningen.
Meer betrokkenheid: Het maakt gebruik van zowel moderne technologieën als traditionele lesmethodes. Dit houdt de leerervaring gevarieerd en boeiend, waardoor cursisten betrokkener blijven om te leren.
Flexibiliteit: Cursisten kunnen tussen de live bijeenkomsten thuis op de bank extra oefeningen doen en videofragmenten met vakinhoudelijke informatie bekijken. Dit zorgt er mede voor dat de stof beter begrepen wordt en beter beklijft.
Daarom is blended learning een mooie vorm van leren.

Bij alle Inventas trainingen kan voor deze aanvulling van leren worden gekozen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat zegt de wetenschap over blended leren? Lees hier het hele artikel.

Contact en advies

Heb je nog vragen over onze trainingen? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Wij helpen je graag met een studieadviesgesprek.

T: 040 – 303 46 94

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30