Interdisciplinaire samenwerking

Waarom goede interdisciplinaire samenwerking de efficiency in projecten bevordert?  En hoe bereik je dat?

Elektrotechnici, mechanica en software specialisten lijken in projecten soms in totaal verschillende werelden te werken. Ze werken vaak niet goed samen waardoor de voortgang en het resultaat niet optimaal zijn. Door betere interdisciplinaire samenwerking bereiken we al snel een kortere doorlooptijd en een beter projectresultaat. Efficiënte samenwerking bereiken we alleen wanneer alle betrokken partijen elkaar begrijpen. En begrijpen kunnen we nadat we elkaars taal verstaan.

De cursus Elektro voor wtb wil daaraan een steentje bijdragen. Door werktuigbouwkundigen te leren over het vakgebied elektrotechniek begrijpt deze ook beter hoe de elektrotechnicus denkt en handelt. Daardoor kunnen ze beter met elkaar communiceren over het vakgebied en komen ze sneller tot een goed projectresultaat.

Persoonlijk studieadvies

neem contact op
Wij adviseren je graag over de training die het best bij je past. Bel of e-mail voor een persoonlijk studieadvies.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

CRKBO gecertificeerd NEN logo