Interdisciplinaire samenwerking

Waarom goede interdisciplinaire samenwerking de efficiency in projecten bevordert? En hoe bereik je dat?

Elektrotechnici, mechanica- en software specialisten lijken in projecten soms wel in verschillende werelden te werken. Ze zouden beter samen kunnen werken dan nu vaak het geval is. Een verminderde samenwerking kost het project geld omdat de voortgang én het resultaat niet optimaal zijn. Door betere interdisciplinaire samenwerking bereiken we al snel een kortere doorlooptijd en een beter projectresultaat. Efficiënte samenwerking bereiken we alleen wanneer alle betrokken partijen elkaar begrijpen. En begrijpen kunnen we nadat we elkaars taal verstaan.

De cursus Elektro voor wtb biedt perspectief voor een betere samenwerking tussen de Elektrotechnicus en de Werktuigbouwkundige. Door een werktuigbouwkundige te leren over het vakgebied elektrotechniek begrijpt deze ook beter hoe de elektrotechnicus denkt en handelt. Daardoor kunnen beiden beter met elkaar communiceren over het vakgebied en komen ze sneller tot een goed projectresultaat.

Persoonlijk studieadvies

neem contact op
Wij adviseren je graag over de training die het best bij je past. Bel of e-mail voor een persoonlijk studieadvies.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur