Waarom goede interdisciplinaire samenwerking de efficiëncy in projecten bevordert? - Inventas
8.9 / 1600 beoordelingen

Waarom goede interdisciplinaire samenwerking de efficiëncy in projecten bevordert?

Hoe bereik je dat?

Elektrotechnici, mechanica- en software specialisten lijken in projecten soms wel in verschillende werelden te werken. Ze zouden beter samen kunnen werken dan nu vaak het geval is. Een verminderde samenwerking kost het project geld omdat de voortgang én het resultaat niet optimaal zijn. Door betere interdisciplinaire samenwerking bereiken we al snel een kortere doorlooptijd en een beter projectresultaat. Efficiënte samenwerking bereiken we alleen wanneer alle betrokken partijen elkaar begrijpen. En begrijpen kunnen we nadat we elkaars taal verstaan.

De cursus Elektro voor wtb biedt perspectief voor een betere samenwerking tussen de Elektrotechnicus en de Werktuigbouwkundige. Door een werktuigbouwkundige te leren over het vakgebied elektrotechniek begrijpt deze ook beter hoe de elektrotechnicus denkt en handelt. Daardoor kunnen beiden beter met elkaar communiceren over het vakgebied en komen ze sneller tot een goed projectresultaat.

Contact en advies

Heb je nog vragen over onze trainingen? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Wij helpen je graag met een studieadviesgesprek.

T: 040 – 303 46 94

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30