Algemene informatie over de training Vitaliteitsmanagement voor technici

In deze training leer je door middel van de vitaliteitsschijf® van Vitalogisch hoe je je vitaler kunt voelen in je werk én in je leven. Je leert hoe je een stap kunt zetten om de vitaliteit te verhogen. Dit doen we door elke bijeenkomst een onderdeel van de schijf centraal te zetten. In de training hebben we een afwisseling van theorie en praktische opdrachten. Belangrijk is dat jij (weer) zelfregie krijgt over je loopbaan en leven en de keuzes die je maakt. Je sluit af met een concreet actieplan. Tijdens deze training doe je actief mee en vragen we je om te reflecteren.

Vitaliteitsmanagement voor technici

Resultaat

Na afronding van de training heb je inzicht in de verschillende onderdelen van de vitaliteitsschijf®. Je leert hoe je stappen kunt zetten om jouw energie te verhogen. Dat levert jou:

  • meer zelfregie
  • een betere cadans in loopbaan
  • een gezondere leefstijl
  • een positievere mindset
  • een hogere productiviteit
  • een betere samenwerking tussen jou en de ander
  • meer zingeving in dat wat je doet

Inhoud van de training Vitaliteitsmanagement voor technici

Wil jij concrete en bewuste stappen zetten voor een energieker leven? Dan is deze training geschikt voor jou.

In deze praktijkgerichte en interactieve training gaan we aan de slag met de vitaliteitsschijf®. De vitaliteitsschijf® is een integraal vitaliteitsmodel en hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven. Je leert in deze training hoe je stappen kunt zetten om de vitaliteit te verhogen en de energie (weer) te laten stromen.

Dat levert jou, naast een gezondere leefstijl, een positievere mindset en een zinvoller leven, ook een hogere productiviteit en een betere samenwerking met anderen op. En dat leidt tot: meer energie, werkgeluk en bevlogenheid voor jou en daarmee ook voor de ander (je team).

De trainers

De training wordt gegeven door de vitale experts Patty Arts en Loes Krebbers.

Patty Arts is loopbaanadviseur én vitaloog®. Naast haar eigen bedrijf voor loopbaan- en vitaliteitscoaching is zij werkzaam binnen een HBO-instelling als adviseur duurzame inzetbaarheid en tevens trainer voor Inventas. ‘Ik zorg ervoor dat je in beweging komt, om een stap voorwaarts te zetten.’

Loes Krebbers is trainer, coach en seniorstudieloopbaanbegeleider werkzaam in het HBO onderwijs en tevens trainer voor Inventas. Ze heeft zich gespecialiseerd in loopbaan en vitaliteit en heeft daarnaast haar eigen bedrijf als loopbaan- en vitaliteitscoach. ‘Ik zorg met praktische tools, luchtigheid en een luisterend oor, dat je meer inzicht in jezelf krijgt en de touwtjes weer in handen kan nemen.’

Beiden werken vanuit vertrouwen, betrokkenheid én met humor.