Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen.

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Gebruik dan de zoekmachine. Of neem contact met ons op.

  • Heldere uitleg door een deskundige trainer. Onze trainers leggen goed uit en laten je oefenen met de stof.
  • De trainer heeft persoonlijke aandacht voor jou als cursist.
  • Goed persoonlijk contact. Voordat we aan de training beginnen hebben we al persoonlijk contact met jou als cursist, tijdens de persoonlijke intake.
  • Kleine groep cursisten van vergelijkbaar niveau.
  • Na de intake kunnen we zo goed mogelijk een homogene groep samenstellen.
  • Ook na de training zijn we er voor je. Mocht je na de training nog vragen hebben over de stof, stuur ons dan een e-mailbericht met je vraag en een duidelijke omschrijving/tekening.
  • Wie betaalt voor een training van Inventas mag bij ons een top training verwachten!

Bij Inventas formeren we groepen tot maximaal 10 personen. We doen er alles aan om mensen met een vergelijkbaar leertempo in een groep te plaatsen zodat iedereen wordt uitgedaagd om optimaal te leren.

Nee! Tijdens een training van Inventas ben je als cursist ongeveer 80% van de cursustijd zelf actief bezig. Je krijgt voldoende voorbeelden te zien en gaat aan de slag met oefeningen.

Een cursus wordt vaak geassocieerd met luisteren en kijken naar een powerpoint vol bullets. Zo werken wij bij Inventas niet. Onze maatwerktrainingen zijn er niet voor bedoeld om je voor een powerpoint te zetten en een verhaal af te draaien, maar om datgene te leren dat je nog niet weet en kunt toepassen in de praktijk. In een goede training worden persoonlijke leerdoelen vastgesteld, waarna je begint met leren en oefenen op een niveau waarbij je voldoende wordt uitgedaagd.

Wanneer je na de training persoonlijke begeleiding wilt houden met betrekking tot de gevolgde cursus, dan zijn er mogelijkheden ook na de cursus een stuk begeleiding te krijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur