Voor opdrachtgevers

Beste opleider voor technici

Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat wij uw medewerker goed opleiden. Inventas is de beste opleider voor hoger opgeleide technici. En dat al ruim 15 jaar! Uw medewerker is bij ons in goede handen. Hoe wij dat doen? Wij zetten ons volledig in om de training voor uw medewerker tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers waarderen dit met een zeer hoog cijfer. Dit geeft ons de energie om onszelf te blijven verbeteren en ontwikkelen. Kennis en vaardigheden leren. Dat geeft de technicus energie en u als opdrachtgever meer mogelijkheden. Laat uw medewerkers hun kennis en vaardigheden vergroten zodat ze zelfstandig hun werkzaamheden op niveau kunnen uitvoeren. Zodat zij na de training weten hoe ze een goede constructie kunnen maken, een deugdelijk product kunnen ontwerpen of correcte tekeningen kunnen maken. Inventas trainingen zijn ‘hands-on’ praktijk-trainingen omdat we geloven in leren door oefenen, reflectie en doen.

Subsidies

Voor Nederlandse bedrijven geldt dat via de stichting OOM voor het volgen van scholing door werknemers een bijdrage kan worden verkregen. Meer informatie over de hoogte en voorwaarden voor de bijdrage is te verkrijgen via www.oom.nl. U kunt de bijdrage aanvragen middels het aanvraagformulier OOM-bijdrage via de site van OOM.

Voor bedrijven buiten Nederland zijn vaak interessante tegemoetkomingen in de investering mogelijk vanuit de overheid.

Incompany trainingen

Naast de trainingen met individuele inschrijving bieden wij tevens incompany trainingen aan. Incompany trajecten hebben een aantal voordelen. Cursisten kennen elkaar. Ze hoeven niet verder te reizen dan nodig. Bovendien bieden we een interessante korting op de cursusprijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maatwerk trainingen

Onze trainingen zijn ‘hands-on’ praktijktrainingen. We nemen de praktijk van de toekomstige deelnemers aan de training als vertrekpunt. Na de kennismaking met u en uw bedrijf krijgen de cursisten de mogelijkheid deel te nemen aan onze schriftelijke online-intake. Nadat we de antwoorden hebben ontvangen kennen we de persoonlijke leerdoelen van uw mensen. Daardoor kunnen we een gerichte selectie maken uit de onderwerpen en technieken die de cursisten gaan leren tijdens de training. We streven naar gelijkwaardig leren voor alle deelnemers. Dit komt ten goede aan de groepsdynamiek en het leerresultaat. Geen droge of saaie luistercursus maar een actieve praktijktraining met veel oefeningen, daar geloven wij in. Ons streven is dat de deelnemers na afloop van de training de theorie en vaardigheden direct in de praktijk kunnen toepassen. Onze klanten waarderen dat met een hoog cijfer. Daar zijn we blij mee. Mocht u meer willen weten over onze maatwerktrainingen, dan zijn we altijd bereid om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Zie voor meer informatie tevens het overzicht van onze opleidingen.

Competentiemeting voor medewerkers

Indien u als opdrachtgever graag een niveaubepaling wilt laten uitvoeren voor uw medewerker dan kunt u ons een competentiemeting laten uitvoeren. Deze meting wordt inhoudelijk met u doorgesproken zodat u een niveaubepaling krijgt op uw wensen. Ons technisch assessment geeft u een niveaubepaling op maximaal zes aspecten. Ook is het mogelijk een tevredenheidsmeting te laten uitvoeren indien uw medewerker twijfelt over zijn of haar positie of volgende stap binnen uw bedrijf. Al onze testen zijn tot stand gekomen met medewerking van vakdeskundigen en een arbeids- en organisatiepsycholoog en zijn beproefd in de praktijk. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan over de competentiemeting voor medewerkers.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

CRKBO gecertificeerd NEN logo