Voor opdrachtgevers

Wat wij voor u kunnen betekenen

Zoekt u een technische opleiding voor een medewerker ► Meer …
Zoekt u een overzicht van ons reguliere cursusaanbod ► Meer …
Wilt u weten of uw kandidaat geschikt is voor een technische functie binnen uw bedrijf ► Meer.
Meer weten over onze maatwerk- en in-company trajecten ► Meer…
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Meer.

Praktijkgerichte trainingen

Het doel van elke Inventas training is dat de cursusdeelnemer na afloop van de training de geleerde vaardigheden direct in de praktijk kan toepassen. Hoe we dat doen?

Competentiemeting voor kandidaten

Wilt u een weten of uw kandidaat geschikt is voor een technische functie in uw bedrijf? Indien u als opdrachtgever graag een niveaubepaling wilt laten uitvoeren voor een kandidaat dan kunt u ons een competentiemeting laten uitvoeren. Deze meting wordt inhoudelijk met u doorgesproken zodat u een niveaubepaling krijgt op uw wensen. Ons technisch assessment geeft u een niveaubepaling op maximaal zes aspecten. Ook is het mogelijk een tevredenheidsmeting te laten uitvoeren indien uw medewerker twijfelt over zijn of haar positie of volgende stap binnen uw bedrijf. Al onze testen zijn tot stand gekomen met medewerking van vakdeskundigen en een arbeids- en organisatiepsycholoog en zijn beproefd in de praktijk. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan over de competentiemeting voor medewerkers.

Subsidies

Voor Nederlandse bedrijven geldt dat via de stichting OOM voor het volgen van scholing door werknemers een bijdrage kan worden verkregen. Meer informatie over de hoogte en voorwaarden voor de bijdrage is te verkrijgen via www.oom.nl. U kunt de bijdrage aanvragen middels het aanvraagformulier OOM-bijdrage via de site van OOM.

Voor bedrijven buiten Nederland zijn vaak interessante tegemoetkomingen in de investering mogelijk vanuit de overheid.

Beste opleider voor technici

Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat wij uw medewerker goed opleiden. Inventas is de beste opleider voor hoger opgeleide technici. En dat al ruim 15 jaar! Onze opdrachtgevers en cursusdeelnemers waarderen dit met een zeer hoog cijfer. Uw medewerker is bij ons in goede handen. Hoe wij dat doen? Wij zetten ons volledig in om de training voor uw medewerker tot een succes te maken. Dit geeft ons de energie om onszelf te blijven verbeteren en ontwikkelen. Kennis en vaardigheden leren. Dat geeft de technicus energie en u als opdrachtgever meer mogelijkheden. Laat uw medewerkers hun kennis en vaardigheden vergroten zodat ze zelfstandig hun werkzaamheden op niveau kunnen uitvoeren. Zodat zij na de training weten hoe ze een goede constructie kunnen maken, een deugdelijk product kunnen ontwerpen of correcte tekeningen kunnen maken. Inventas trainingen zijn ‘hands-on’ praktijktrainingen omdat we geloven in leren door oefenen, reflectie en doen. Inventas biedt trainingen met individuele inschrijving en tevens in-company trainingen aan. In-company trajecten hebben een aantal voordelen. Cursisten kennen elkaar. Ze hoeven niet verder te reizen dan nodig. Bovendien bieden we een interessante korting op de cursusprijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur