Subsidies

Tegemoetkoming in de opleidingskosten

Voor Nederlandse bedrijven geldt vaak dat voor het volgen van scholing door werknemers een bijdrage in de opleidingskosten kan worden ontvangen. De Stichting OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) gevestigd in Hazerswoude-dorp heeft diverse regelingen die interessant kunnen zijn voor u. Meer informatie over de hoogte van deze bijdrage en de voorwaarden is te verkrijgen via de website www.oom.nl. U kunt de bijdrage aanvragen middels het aanvraagformulier ‘OOM-bijdrage’ via de website van OOM. Heeft u daarna nog vragen, neem dan gerust even contact op met deze stichting via 0172 – 521 555

Voor bedrijven buiten Nederland zijn vaak interessante tegemoetkomingen in de scholingsinvestering mogelijk die centraal worden geregeld door de betreffende landelijke overheid.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur