Voor trainers

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een trainer Methodisch Ontwerpen. Stuur je CV vergezeld van je motivatie per e-mail t.a.v. Ir. Jos van Grinsven  |  jos@inventas.nl Voor vragen kun je ons tijdens kantooruren bereiken op 040-303 46 94

Hoe wij werken
Een Inventas cursus is een echte actieve training. Een cursist zal het bij ons niet meemaken dat hij of zij uren moet luisteren en kijken naar een powerpoint vol bullets.

Tijdens een training gaat de cursist leren over het vakgebied en direct vaardigheden opbouwen. Dat doet een cursist onder deskundige leiding. We werken uitsluitend met goede trainers uit het werkveld.

Het trainen van mensen is een vak op zich. Deskundigheid op je vakgebied maakt je nog geen geschikte trainer. Daar is meer voor nodig. Je moet weten hoe je kennis overdraagt op een natuurlijke en heldere manier. We passen daarvoor diverse bewezen didactische technieken toe.

We trainen bij voorkeur kleine groepen van maximaal 10 deelnemers begeleid door 1 of 2 trainers. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we belangrijk. Wie betaalt voor een training bij Inventas mag altijd een gedegen training verwachten.

Freelancers

Ben jij én deskundig op je technische vakgebied en krijg je energie van het delen van je kennis en vaardigheden met gemotiveerde cursisten, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Stuur je CV vergezeld van je motivatie per e-mail t.a.v. Ir. Jos van Grinsven | jos@inventas.nl Voor vragen kun je ons tijdens kantooruren bereiken op 040-303 46 94
Wat wij van je verwachten
Onze cursussen zijn altijd hands-on. Naast de theorie gaan we zo snel mogelijk aan de slag met fysieke oefeningen ter vertaling naar de praktijk. Geen lang betoog van een trainer, die bulletpoints in een presentatie aanwijst waarbij de deelnemer slechts moet luisteren en toekijken.

We zetten alles in om onze deelnemers echt te laten leren wat ze nodig hebben in de praktijk, om zelfstandig op niveau aan de slag te kunnen. En jij bent de deskundige leider die dat met hen gaat doen. Daarom werken wij altijd met gedegen trainers uit het werkveld.

Dat betekent niet dat een trainer voldoet wanneer hij technische werkervaring heeft. Wij zoeken iemand die weet hoe hij de aandacht grijpt, kennis overbrengt en deelnemers op het puntje van hun stoel houdt. Iemand die informatie overdraagt op een natuurlijke en heldere manier. Daarvoor gebruiken wij bewezen didactische technieken.

Bovendien trainen we altijd met maximaal 10 deelnemers met 1 tot 2 trainers, voor een optimale groepsdynamiek en leerresultaat. Alles draait om echte persoonlijke aandacht en begeleiding. Wie betaalt voor een Inventas training kan zo altijd rekenen op een actieve en effectieve leerdag. Spreekt dit je aan, kom dan met ons in contact.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de training? Of heb je hulp nodig om de training te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

040 – 303 46 94
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30

NEN_logo-kleur